Valedo Sliding

Obține libertatea de a compartimenta spațiul într-un mod eficient și modern.
Spațiu deschis, spațiu conectat

Lumină din abundență


Creează un spațiu plin de lumină cu un sistem de compartimentare interioară care îţi permite libertatea de proiectare nelimitată prin eleganță și minimalism.

Adaptează spațiul rapid şi uşor folosind această soluție modernă pentru partiții interioare.

   Sistemul Valedo Sliding permite separarea sau conectarea rapidă a încăperilor ori de cîte ori ai nevoie, oferindu-ţi flexibilitate în amenajarea interioară, transparenţă şi deschidere sau dimpotrivă, un cadru intim fără a te restricţiona din punct de vedere vizual.

 

Descriere

Descriere​ ​Acest sistem îţi oferă o tranziţie lină de la un spaţiu divizat la unul larg, reconectat. Panourile individuale de sticlă se manevrează uşor, fiind trase automat, unul câte unul, până la poziția dorită. Ele pot fi glisate complet, până la capătul şinelor, parcându-se în paralel, unul lângă altul. Principalele caracteristici: Sistem culisant cu sticlă Prag inferior 9 mm Sticlă securizată 10 mm Panourile se deschid unul în spatele altuia Reducere fonică - 37 db

Optiuni sistem

Proiectare atentă​​

Dimensiuni profile:

 • Înălţime şină glisare superioară: 51 mm
 • Lăţime şină superioară: 124 mm
 • Înălţime şină glisare inferioară: 9 mm
 • Lăţime şină inferioară: 124 mm
 • Înălţime profil sticlă 86 mm
 • Lăţime profil sticlă: 20 mm
 • Grosime sticlă:  10 mm

Dimensiuni maxime de execuţie:

 • Lungime maximă: 11 metri
 • Înălţime: maxim recomandată 2.7 m, maxim acceptat 3 m
 • Nr. panouri: maxim 5 panouri pliate într-o singură parte, sau 10 panouri pliate jumătate la stâga şi jumătate la dreapta
 • Lăţime per panou: între 700 mm şi 950 mm 

Optiuni sistem

Design inteligent​

Culori Standard profile:

 • Eloxat

Opţionale:

 • Orice culoare RAL pentru profilele de aluminiu
 • Imprimare diverse modele pe sticlă
Vezi de ce sistemul Valedo Sliding este potrivit pentru partiţionarea spatiului tău
Consultă detaliile tehnice ale sistemului...
Eleganța sticlei

Deschidere vizuală și transparență

Valedo Sliding te va ajuta să creezi o zonă separată, conferind în acelaşi timp un stil rafinat incintei şi o vedere neobstrucţionată a întregului spaţiu. Prin designul său minimalist și profilul subțire din aluminiu, partiția interioară inovatoare din sticlă se va armoniza perfect cu stilul ales pentru amenajarea încăperii.

Contact: 0747 531 636

Iasi, Romania contact@danutcantur.com

Spații flexibile

Potrivit în diverse spații​

​Valedo Sliding este alegerea perfectă pentru o varietate de spații: de la o delimitare practică și elegantă între bucătărie și sufragerie, până la conturarea zonelor în birourile moderne, separând spaţiile de întâlnire sau conferinţă. Avantajele sunt de fiecare dată aceleaşi: creşterea fluxului de lumină naturală, îmbunătăţirea funcţionalităţii spaţiului şi amplificarea comunicării vizuale.

Calculează-ţi costul proiectului tău!
Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Prag de trecere

Pragul cu canale a fost special conceput pentru a oferi o trecere ușoară, fără a constitui un obstacol pentru animale de companie, copii, vârstnici sau roboţi de aspirare.

Înălțime de 1 cm
Design rotunjit
Pragul poate fi lipit de podea

Reduce zgomotul

​Panourile de sticlă securizată și profilul cu perie acționează ca o barieră pentru sunet. Această soluţie este perfectă pentru separarea bucătăriei de sufragerie cu păstrarea vizibilităţii.

Reducere cu 37 db a zgomotului
Profil perie vertical
Sticlă securiazată de 10 mm

Glisare bi-direcțională

​Sistemul este extrem de adaptabil și poți alege direcția dorită de glisare.

Glisare bi-direcțională
Glisare lină
Poate acoperi o suprafață de până la 10 metri

Contact: 0747 531 636

Iasi, Romania contact@danutcantur.com

Inovatie

Inovatie


Profil inferior

​ ​Profilul de culisare cu 5 șine are formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și înălțime de numai 9 mm. Este proiectat pentru a fi fixat direct pe podea, fără a afecta sistemul de încălzire din pardoseală. Datorită înălțimii sale, profilul inferior nu va deveni un obstacol pentru copiii sau roboții de aspirare.

Inovatie

Rezistenta


Role sigure

​ Rolele glisante, montate în partea inferioară a profilului, sunt proiectate pentru a prelua și echilibra greutatea sistemului, astfel încât să asigure o culisare lină în timp. Profilul șinelor inferioare a fost proiectat cu canale și ghidaje speciale pe care rolele să poată culisa în siguranță, fără riscul ca panourile sa sară de pe şina de glisare.

Inovatie

Mâner deschidere

​ ​Culisarea panourilor de sticlă se realizează ușor cu ajutorul mânerului în forma literei H, realizat din inox, un material durabil. Mânerul, montat direct pe panoul de sticlă, are finisaje de calitate superioară, șuruburi de prindere mascate şi garnituri de protecţie la contactul dintre sticlă și metal.