Valedo MotionGlass

Protejează-ţi terasa de vânt, praf, ploaie sau zăpadă cu un sistem de închidere cu sticlă complet automat.
Regândeşte posibilitățile!

Sistem complet automat

​    Îţi poţi reconfigura spaţiul rapid, fără niciun efort, în doar câteva minute, printr-o simplă apăsare de buton. Panourile de sticlă glisează în jos, spre podea, fără a te incomoda în vreun fel, astfel încât să poţi folosi spaţiul într-un mod eficient.

​    La o simplă apăsare de buton, terasa sau balconul tău se va transforma dintr-un spaţiu închis într-unul deschis, aerisit, protejat de o balustradă din sticlă.

Descriere

Sistem ghilotină pentru închideri terase​Sistemul Valedo MotionGlass este conceput pentru închiderea teraselor şi balcoanelor, printr-un sistem tip ghilotină cu sticlă, care transformă peretele din sticlă într-o balustradă, prin acţionarea unui simplu buton.
Principalele caracteristici:
Acţionare cu telecomandă Se transformă într-o balustradă Sticlă securizată de 8 mm sau termoizolantă pachet de 20 mm Panourile de sticlă pot fi rabatibile în interior Transfer termic 5.4 mkwp Reducere fonică - 37 db

Optiuni sistem

Proiectare atentă​

Dimensiuni profile:

 • Caseta superioară: 150/160 
 • Profil etanşare inferior : 20 mm /105 lăţime
 • Grosime profile intermediare: 45 mm
 • Grosime sticlă: 8 securizata sau pachet termoizolant de 20 mm

Dimensiuni maxime de execuţie:

 • Lungime: 3.5 metri
 • Înălţime: maxim 3 m
 • Nr. panouri: 3 panouri

Optiuni sistem

Design inteligent​

Culori Standard profile:

Pentru sistemul de închideri terase Valedo BKS-T ţinem pe stoc 2 culori standard pentru aluminiul folosit:

 • Ral 7016 (Gri Antracit)
 • Ral 8017 (Maro Ciocolatiu)

Poate fi echipat cu 2 variante de sticlă:

 • Sticlă securizată de 8 mm
 • Pachet termoizolant de 20 mm

Sticla folosită poate fi de 4 tipuri/culori:

 • Clară
 • Parsol Bronze
 • Parsol Gri
 • Matelux (sablată chimic)

Opţionale:

 • Orice culoare RAL pentru profilele de aluminiu
 • Imprimare diverse modele pe sticlă
Vezi de ce sistemul Valedo MotionGlass este potrivit pentru închiderea terasei tale
Consultă detaliile tehnice ale sistemului...
Estetică de neegalat​

Stil modern

 ​Datorită designului elegant şi a utilizării unui număr minim de panouri orizontale sistemul Valedo MotionGlass permite maximizarea fluxului de lumină naturală în interior, oferind o vedere panoramică spre spaţiul exterior. Estetica elegantă a sistemului se potriveşte cu arhitectura modernă a spaţiului rezidenţial.

Contact: 0747 531 636

Iasi, Romania contact@danutcantur.com

Practic

Rezistent și ușor de curățat

 ​ Nivelul ridicat de siguranță este asigurat de cadrul robust din aluminiu, special conceput pentru a susține greutatea panourilor de sticlă. Valedo MotionGlass are un sistem special de scripete cu curea care asigură o funcționare lină a panourilor.

    Sistemul de sticlă retractabilă, inteligent proiectat, permite o curățare sigură din interiorul terasei sau balconului. Panourile de sticlă se rabatează în interior, pentru a putea fi curățate cu ușurință.

Calculează-ţi costul proiectului tău!
Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Mentenanţă uşoară

 Singurul sistem de pe piaţă ce permite curăţarea panourilor de sticlă, fără acces din exterior, prin rabatarea în interior a sticlei.

Panourile se rabatează în interior pentru o curăţare facilă
Montajul la înălţime se realizează fără acces pe exterior

Control complet

​Ai posibilitatea de a opri deschiderea sistemului în orice poziție preferi, fapt care-ţi permite să aeriseşti spațiul cu uşurintă..

Motor puternic cu un sistem special
Grosime de 6 mm
Se controlează cu ajutorul telecomenzii incluse

Sistem versatil

Sistemul automat de sticlă este montat între stâlpii terasei sau balconului şi are ghidaje laterale etanșe standard.

Poate fi folosit drept un perete de protecție împotriva vântului
Profilele din aluminiu asigură etanșarea

Contact: 0747 531 636

Iasi, Romania contact@danutcantur.com

Inovatie

Inovatie


Design inteligent

​ Păstrează-ţi sistemul de ghilotină curat şi transparent cu uşurintă! Doar rabatează panourile în interior şi curăţă-le cu uşurinţă din interior. Valedo MotionGlass este singurul sistem ghilotină de pe piaţă pe care-l poţi folosi şi la terase situate la înălţime, inclusiv la balcoane.

Estetica

Actionare


Motor silenţios

​ Cu un motor precis și puternic, Valedo MotionGlass este un sistem ghilotină inovator, controlat cu ajutorul unei telecomenzi. Sistemul special de scripete cu curea asigură funcționarea lină și fără vibrații a panourilor. Mai mult, sistemul automat poate opri oricprocesul secvențial de deschidere / închidere al panourilor în orice poziţie intermediară, astfel încât poate fi folosit în funcţie de preferinţele fiecăruia.

Inovatie

Etanseitate


Profile interconectate

​ Profilele orizontale din aluminiu asigură o etanşeitate perfectă a sistemului în spațiul dvs. și, de asemenea, asigură o rezistenta la vant ridicata.

Inovatie

Rezistenta


Role cu întreg corpul de aluminiu

​ Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă cu ajutorul unor role special fabricate cu corp integral din aluminiu pentru o rezistenţă indestructibilă în timp. ​Fiecare rolă conține câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Inovatie

Design


Mână curentă unitară

​ ​Cadrul robust din aluminiu este special conceput pentru a susține greutatea panourilor de sticlă și a le ghida mișcarea ascendentă sau descendentă. ​În plus, atunci când sunt parcate la podea, panourile de sticlă sunt acoperite de o mână curentă din aluminiu, transformând astfel sistemul Valedo MotionGlass într-o balustradă confortabilă și sigură.

Inovatie

Functionalitate


Atât cât ai nevoie

​ Acţionează sistemul ghilotină şi deschide-l atât cât ai nevoie pentru a aerisi!

Calculează-ţi costul proiectului tău!
Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.