Valedo BKS

Bucură-te de transparență maximă cu un sistem de închidere cu sticlă a balconului care îți permite o conexiune nelimitată cu exteriorul
Bucură-te de priveliște!​

Bucură-te de priveliște!​

​​Îndeplineşte-ti visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită acestui sistem performant și inovator de închidere a balconului cu sticlă.

​Banda magnetică dintre panouri asigură o etanșare eficientă și o vedere panoramică neobstrucționată, din confortul propriului balcon. Panourile pot glisa complet, pentru a-ţi oferi posibilitatea transformării creative a balconului într-un spațiu de locuit aerisit, inundat cu lumină naturală, un loc sigur unde te vei bucura de contactul cu natura, fiind în acelaşi timp protejat de vremea capricioasă.

Descriere

Special creat pentru închideri balcoane​ ​Sistemul Valedo BKS este o soluție ingenioasă pentru închiderea balcoanelor. Acesta îţi oferă posibilitatea de a te bucura de o vedere panoramică clară, aer curat și lumină naturală, în intimitatea propriului cămin. Pe lângă designul estetic, sistemul este proiectat pentru a fi funcțional și sigur, protejându-ţi proprietatea de eventuale condiţii neprielnice ale naturii. Principalele caracteristici: Etanşare magnetică între panourile de sticlă Şina inferioară cu preluare condens Sticlă securizată de 8 mm sau 10 mm Plierea tuturor panourilor de sticlă Transfer termic 5.4 mkwp Reducere fonică - 37 db

Optiuni sistem

Proiectare atentă​​

Dimensiuni profile:

 • Înălţime şină glisare superioară: 72 mm
 • Lăţime şină superioară: 40 mm
 • Înălâime şină glisare inferioară: 72 mm
 • Lăţimă şina inferioară: 40 mm
 • Înălţime profil sticlă: 45 mm
 • Lăţime profil sticlă: 40 mm
 • Grosime sticlă: 8 sau 10 mm

 

Dimensiuni maxime de execuţie:

 • Lungime: 13 metri
 • Înălţime: maxim recomandată 2.6 m, maxim acceptat 2.8 m
 • Nr. panouri: maxim 10 panouri pliate într-o singură parte, sau 20 panouri pliate jumătate la stânga şi jumătate la dreapta
 • Lăţime per panou: între 600 mm si 750 mm (excepţie uşa cu clanţă, care poate avea până la 1100 mm)

Optiuni sistem

Design inteligent​

Culori Standard profile:

Pentru sistemul de ]nchideri terase Valedo BKS ţinem pe stoc 4 culori standard pentru aluminiul folosit:

 • Ral 7016 (Gri  Antracit)
 • Ral 8017 (Maro Ciocolatiu)
 • Ral 9006 (Gri Aluminiu)
 • Ral 9003 (Alb)

Sticla folosită poate fi de 4 tipuri/culori

 • Clară
 • Parsol Bronze
 • Parsol Gri
 • Matelux (sablata chimic)

Opţionale:

 • Orice culoare RAL pentru profilele de aluminiu
 • Imprimare diverse modele pe sticlă
Vedezi de ce sistemul Valedo BKS este potrivit pentru închiderea balconului apartamentului tău!
Consultă detaliile tehnice ale sistemului...
Transparență maximă

Bucură-te de balconul mult-visat​

​Valedo BKS este un sistem unic de închidere a balconului, gândit special pentru spaţiul pe care-l ai la dispoziţie. Fiind astfel personalizat, se va potrivi balconului tău în mod firesc, precis şi vei fi sigur de funcționarea sa corectă în timp.  

​​Practic şi fiabil, Sistemul Valedo BKS, cu design-ul său glisant și pivotant, este extrem de versatil, putând fi utilizat pentru orice fel de balcon, atât la balcoanele care au doar o latură liberă, cât şi la cele care au profil în colţ sau curbat (semi-rotund).

Contact: 0747 531 636

Iasi, Romania contact@danutcantur.com

Design elegant și arhitectural​

Integrat cu arhitectura locuinței

 ​Valedo BKS este un sistem de închidere balcon cu sticlă fără profile verticale, care se potrivește perfect arhitecturii exterioare a clădirii, fiind potrivit pentru instalare atât în clădiri vechi, cât mai ales în cele noi şi moderne.

Calculează-ţi costul proiectului tău!
Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Fiabilitate

 Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic, fapt care le conferă o durabilitate deosebită, tipul de sticlă folosit este sticla securizată, iar rolele sunt confecţionate integral din aluminiu dur.

Profile din aluminiu
4 culori RAL standard pentru profile
Sticlă cu grosime de 8 mm sau 10 mm
Role cu înveliș din teflon

Banda magnetică

​Etanșarea între panourile de sticlă este realizată magnetic – o inovație Valedo care asigură închiderea ermetică, iluminarea naturală a interiorului şi un aspect estetic balconului tău.

Estetică ridicată
Grosime de 6 mm
Nu se deteriorează în timp
Îmbinare perfectă

Etanşeitate

​Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar să păstreze în acelaşi timp vizibilitatea optimă spre exterior şi să mențină spațiul interior protejat de intemperii. 

Bandă magnetică între panouri
Profil vertical pentru etanșare la perete
Profil de colectare și drenare a condensului
Perii de etanşare cu film de plastic

Contact: 0747 531 636

Iasi, Romania contact@danutcantur.com

Inovatie

Inovatie


Profil drenaj condens

​ Designul inteligent al sistemului are un canal de scurgere a apei care este complet integrat în profilul inferior de aluminiu și evacuează eficient în exterior condensul format pe sticlă. Datorită designului practic, poate fi fixat direct pe parapet, fără a fi nevoie să modifici în vreun fel structura balconului.

Estetica

Estetica


Profil compensator al diferențelor de nivel

​ Profilul inteligent din aluminiu proiectat compensează la partea superioară diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.

Inovatie

Etanseitate


Profil vertical de etanșare

​ Profilul vertical din aluminiu asigură o instalare optimă a sistemului și un nivel de etanșare suplimentară. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust. ​Pe profilul vertical se montează o garnitură pentru a asigura etanşeitatea dintre sticla glisantă şi peretele casei.

Inovatie

Rezistenta


Role cu întreg corpul de aluminiu

​ Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă cu ajutorul unor role special fabricate cu corp integral din aluminiu pentru o rezistenţă indestructibilă în timp. ​Fiecare rolă conține câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Inovatie

Design


Capace intermediare interconectate

​ Element suplimentar de etanșare, capacele intermediare, asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare pentru protecție împotriva vântului.

Inovatie

Siguranta


Sistem de blocare

​ Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare. Ele pot fi astfel fixate în siguranță, în caz vânt şi redeschise uşor, la fel de sigur, de fiecare dată.

Calculează-ţi costul închiderii balconului
Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.