Valedo ICS-T

Îmbunătăţeşte izolația termică a terasei printr-un sistem glisant şi pliabil cu sticlă termoizolantă.
Eficiență termică​

Simte căldura

​Transformă-ţi terasa într-un spaţiu flexibil, uşor de deschis sau închis la nevoie şi astfel te vei bucura de căldură şi confort în toate anotimpurile!

​Designul atent conceput al sistemului glisant cu sticlă termoizolantă maximizează izolaţia termică a terasei, păstrând temperatura interioară la un nivel constant.

​Cu montarea acestui sistem pe terasa ta vei prelungi durata de folosire a terasei şi în sezoanele reci.

Descriere

Special creat pentru închideri terase cu eficienţă termică​Valedo ICS-T a fost special proiectat pentru închiderea cu sticlă a teraselor la parter, un sistem glisant şi pliabil, cu panouri de sticlă termoizolante. Principalele caracteristici: Prag inferior rotunjit Etanşare magnetică între panourile de sticlă Sticlă termoizolantă Plierea tuturor panourilor de sticlă Transfer termic - 3.4 mkwp Reducere fonică - 37 db

Detalii tehnice

Proiectare atentă​Dimensiuni profile:

 • Înălţime şină glisare superioară: 72 mm
 • Lăţime şină superioară: 40 mm
 • Înălţime şină glisare inferioară: 20 mm
 • Lăţime şină inferioară: 95 mm
 • Înălţime profil sticlă: 45 mm
 • Lăţime profil sticlă: 40 mm
 • Grosime sticlă: pachet termoizolant de 30 mm
 • Adâncimea profilelor intermediare: 50 mm

 

Dimensiuni maxime de execuţie:

 • Lungime: 13 metri
 • Înălţime: maxim recomandată: 2.6 m, maxim acceptat 2.8 m
 • Nr. panouri: Maxim 10 panouri pliate într-o singură parte, sau 20 panouri pliate stânga-dreapta
 • Lăţime per panou: între 600 mm şi 750 mm (excepţie la uşa cu clanţă, care poate avea până la 1100 mm)

Optiuni sistem

Design inteligent​

Culori Standard profile:

Pentru sistemul de închideri terase Valedo BKS-T ţinem pe stoc 4 culori standard pentru aluminiul folosit:

 • Ral 7016 (Gri Antracit)
 • Ral 8017 (Maro Ciocolatiu)
 • Ral 9006 (Gri Aluminiu)
 • Ral 9003

Sticla folosită poate fi de 4 tipuri/culori:

 • Clară
 • Parsol Bronze
 • Parsol Gri
 • Matelux (sablată chimic)

Opţionale:

 • Orice culoare RAL pentru profilele de aluminiu
Vezi de ce sistemul Valedo ICS-T este potrivit pentru închiderea terasei!
Consultă detaliile tehnice ale sistemului...
Transparență ridicată

Bucură-te de panoramă

 Profilul din aluminiu durabil a fost proiectat să fie cât mai subțire posibil, astfel încât să nu afecteze arhitectura clădirii, maximizând priveliștea asupra grădinii și permiţând totodată pătrunderea luminii naturale în interiorul terasei.

​Banda magnetică dintre profilele din aluminiu, cu rol de etanșare, are o lățime minimă pentru păstrarea esteticii vizuale, dar şi pentru asigurarea unor performanţe optime, indiferent de condiţiile meteorologice.

Contact: 0747 531 636

Iasi, Romania contact@danutcantur.com

Terasa aerisită

Panouri de sticlă complet retractabile

​ Foloseşte-ţi terasa în orice mod vrei, cu ajutorul acestui sistem glisant modern şi elegant care îţi va permite să-ţi conectezi terasa la exterior, dar şi să o protejezi de intemperii.

Calculează-ţi costul proiectului tău!
Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Profil de trecere

 ​Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate.

Înălțime de doar 2 cm
Design rotunjit
Canal de colectare și drenare a condensului
Asigură etanșarea

Geam termoizolant

 ​Sistemul Valedo ICS-T folosește geam termoizolant cu sticlă securizată. Mai mult, prin utilizarea a două tipuri de foi de sticlă (float la exterior şi low-e la interior), i se asigură o eficiență termică bună.

Confort termic
Sticlă securizată termopan pachet de 30 mm
Variante de geam termopan: 6/18/6 sau 4/20/6

Etanşeitate

​Profilele verticale din aluminiu etanşează şi menţin spaţiul protejat de intemperii. Banda magnetică amplasată pe profilul vertical ajută în plus la protecţia împotriva infiltrării apei în interiorul terasei.

Profile robuste din aluminiu cu o lațime minimă de 50 mmi
Capace terminale
Profil de colectare și drenare a condensului

Contact: 0747 531 636

Iasi, Romania contact@danutcantur.com

Inovatie

Inovatie


Design inteligent

​ ​Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil şi pentru a facilita o trecere ușoară, fără ca acesta să devină un obstacol pentru copiii mici, animale de companie sau vârstnici. Profilul de trecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. ​Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să interveniți asupra fundației îngropând şina în podea, ceea ce NU recomandăm niciodată!

Estetica

Estetica


Profile cu design minimalist

​ ​Fiecare dimensiune și formă a profilului a fost calculată în detaliu, astfel încât să poată avea un design practic și estetic cu forme rotunjite care facilitează glisarea, fără probleme în timp

Inovatie

Etanseitate


Profile verticale de etanșare

​ Panourile de sticlă termoizolante sunt încastrate în profile din aluminiu, asigurând astfel o etanşare optimă şi robusteţe întregului sistem. ​Suplimentar, pentru a mări şi mai mult nivelul de etanşare, se montează o garnitură magnetică pe profilul vertical.

Inovatie

Rezistenta


Role cu întreg corpul de aluminiu

​ Pentru ca greutatea totală per panou în cazul sistemului Valedo ICS-T este foarte mare, rolele sunt special fabricate cu corp integral din aluminiu pentru o rezistenţă indestructibilă în timp. ​Fiecare rolă conține câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Inovatie

Design


Capace intermediare interconectate

​ Element suplimentar de etanșare, capacele intermediare asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare pentru o protecție eficientă împotriva vântului. În faza de proiectare s-a pus accent pe modul de îmbinare dintre capace şi profilul din aluminu, astfel încât conectarea dintre profilele verticale şi cele orizontale să fie eficientă şi să păstreze în acelaşi timp, un aspect vizual plăcut, minimalist

Inovatie

Siguranta


Sistem de blocare

​ Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare. Ele pot fi astfel fixate în siguranță, în caz vânt şi redeschise uşor, la fel de sigur, de fiecare dată.

Calculeaza-ti inchiderea terase cu Valedo ICS!
Calculeaza-ti costul proiectului tau si alege un partener Valedo cu care sa colaborezi pentru masuratori, ofertare personalizata si montaj