Valedo BKS-T

Sentimentul unui spațiu infinit, în plin contact cu natura, ce vă oferă o senzație de libertate și aer proaspăt.
Extinde spațiul exterior!​

Glisare în totalitate

​Profită de spaţiul tău în aer liber şi foloseşte-l tot timpul anului, fie că îl inchizi pentru a-l proteja de intemperii, fie că îl deschizi complet pentru a beneficia de aer proaspăt.

​​Ori de câte ori doreşti să îţi petreci timpul pe terasă, sistemul îţi oferă posibilitatea de a te conecta rapid cu exteriorul, prin glisarea uşoară a panourilor de sticlă. Iar pe timp nefavorabil, te poţi bucura de acelaşi spaţiu, fiind la adăpost de ploaie sau vânt.

Descriere

Special creat pentru închideri terase​Valedo BKS-T a fost special proiectat pentru închiderea cu sticlă a teraselor situate la parter, un sistem care glisează fiecare panou de sticlă şi le pliază la capăt pentru a ocupa un spaţiu minim din terasă. Principalele caracteristici: Prag inferior rotunjit Etanşare magnetică între panourile de sticlă Sticlă securizată de 8 mm sau 10 mm Plierea tuturor panourilor de sticlă Transfer termic 5.4 mkwp Reducere fonică - 37 db

Dimensiuni profile:

 • Înălţime şină glisare superioară: 72 mm
 • Lăţime şină superioară: 40 mm
 • Înălţime şină glisare inferioară: 20 mm
 • Lăţime şină inferioară: 95 mm
 • Înălţime profil sticlă: 45 mm
 • Lăţime profil sticlă: 40 mm
 • Grosime sticlă: 8 sau 10 mm

Dimensiuni maxime de execuţie:

 • Lungime: 13 metri
 • Înălţime: maxim recomandată 2.6 m, maxim acceptat 2.8 m
 • Nr. panouri: Maxim 10 panouri pliate într-o singură parte, sau 20 panouri pliate stânga-dreapta
 • Lăţime per panou: între 600 mm şi 750 mm (excepţie la uşa cu clanţă, care poate avea până la 1100 mm)

Optiuni sistem

Design inteligent​

Culori Standard profile:

Pentru sistemul de închideri terase Valedo BKS-T ţinem pe stoc 4 culori standard pentru aluminiul folosit:

 • Ral 7016 (Gri Antracit)
 • Ral 8017 (Maro Ciocolatiu)
 • Ral 9006 (Gri Aluminiu)
 • Ral 9003

Sticla folosită poate fi de 4 tipuri/culori:

 • Clară
 • Parsol Bronze
 • Parsol Gri
 • Matelux (sablată chimic)

Opţionale:

 • Orice culoare RAL pentru profilele de aluminiu
 • Imprimare diverse modele pe sticlă
Vezi de ce sistemul Valedo BKS-T este potrivit pentru închiderea terasei!
Consultă detaliile tehnice ale sistemului...
Transparență maximă

Tot ceea ce vezi este sticlă!

​Cu etanșare magnetică între panourile de sticlă și doar un profil al șinei la partea inferioară și superioară, Valedo BKS-T îţi va oferi plăcerea luminii naturale, a spațiului deschis, te va ține conectat la natura înconjurătoare, păstrând din punct de vedere arhitectural un aspect estetic, modern.

Contact: 0747 531 636

Iasi, Romania contact@danutcantur.com

Design orientat către detalii

Integrat cu arhitectura locuinței

Designul fiecărei componente a fost realizat cu atenție și cu dorința de a se potrivi oricărui ambient sau stil arhitectural. Indiferent de tipul reşedinţei tale, modern sau rustic, îţi vom oferi sistemul potrivit pentru o terasă în care să te relaxezi pe deplin.

Calculează-ţi costul proiectului tău!
Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.

Profil de trecere

 ​Pragul de trecere a fost special conceput pentru a fi ușor de traversat, fără a deveni un obstacol pentru copiii care se joacă în jurul terasei și asigură, de asemenea, etanșeitate.

Înălțime de doar 2 cm
Design rotunjit
Canal de colectare și drenare a condensului
Asigură etanșarea

Etanşeitate

 ​Etanșarea între panourile de sticlă este realizată magnetic – o inovație Valedo care asigură închiderea ermetică, oferind un avantaj vizual estetic printr-o suprafaţă cu transparenţă maximă pentru a lumina pe deplin interiorul.

Aproape invizibilă
Grosime de 6 mm
Nu se deteriorează în timp
mbinare perfectă

Banda magnetică

​Sistemul este conceput să fie 100% etanș pentru a menţine spațiul interior protejat şi sigur, dar să păstreze în același timp vizibilitatea, pentru a oferi confortul necesar unor momente de relaxare cât mai aproape de spaţiul exterior.

Bandă magnetică între panouri
Profil vertical pentru etanșare la perete
Profil de colectare și drenare a condensului

Contact: 0747 531 636

Iasi, Romania contact@danutcantur.com

Inovatie

Inovatie


Design inteligent

​ ​Profilul a fost conceput pentru a avea o înălțime cât mai redusă posibil şi pentru a facilita o trecere ușoară, fără ca acesta să devină un obstacol pentru copiii mici, animale de companie sau vârstnici. Profilul de trecere are o formă rotunjită, fără colțuri ascuțite și are o înălțime de numai 2 cm. ​Datorită designului său, poate fi fixat pe podea, fără a fi nevoie să modificați designul terasei sau să interveniți asupra fundației îngropând şina în podea, ceea ce NU recomandăm niciodată!

Estetica

Estetica


Profil compensator al diferențelor de nivel

​ Profilul inteligent din aluminiu proiectat compensează la partea superioară diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare. Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.

Inovatie

Etanseitate


Profil vertical de etanșare

​ Profilul vertical din aluminiu asigură o instalare optimă a sistemului și un nivel de etanșare suplimentară. Permite conexiuni variate și oferă un design estetic și robust. ​Pe profilul vertical se montează o garnitură pentru a asigura etanşeitatea dintre sticla glisantă şi peretele casei.

Inovatie

Rezistenta


Role cu întreg corpul de aluminiu

​ Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă cu ajutorul unor role special fabricate cu corp integral din aluminiu pentru o rezistenţă indestructibilă în timp. ​Fiecare rolă conține câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Inovatie

Design


Capace intermediare interconectate

​ Element suplimentar de etanșare, capacele intermediare, asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare pentru protecție împotriva vântului.

Inovatie

Siguranta


Sistem de blocare

​ Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare. Ele pot fi astfel fixate în siguranță, în caz vânt şi redeschise uşor, la fel de sigur, de fiecare dată.

Calculează-ţi costul proiectului tău!
Calculează costul pentru proiectul tău şi alege un partener Valedo cu care să colaborezi pentru măsurători, ofertare personalizată şi montaj.